Malaga - pujceni auta
Zdravim,
na konci ledna letime do Malagy a chceme si pujcit auto. Koukal jsem na Delpaso Car Hire, maji tam balicek All inclusive, ktery by mel zahrnovat uplne vse. Radeji jsem jim psal i mail jestli je to opravdu vse, a ze uz pak nebudu muset nic platit, a odepsali ze je to opravdu vse. Nicmene mam zkusenost z Irska, kde vzdycky stejne chteli jeste penize za dalsi OPRAVDU uz uplne pojisteni a cena pujcovneho vzrostla 2x tolik. Tak jsem se chtel zeptat jestli tady mate nekdo zkusenost s touto pujcovnou, nebo byste doporucili jinou. Aktualne jsem si tam vyhlidl Focuse za nejakych 100ecek na 5 dni.
Diky za rady :)
S dotazem Ti neporadim, ale mam jiny dotaz :D. Planujes Gibraltar? Jestli jo, kde mas v planu nechat auto?
Ahoj, u Del Paso jsem v Malaze pujcoval auto uz 3x a je to asi moje nejoblibenejsi pujcovna worldwide ;). Vsechno je v cene (pokud si zaplatis full cover) a nic nevnucuji. Jedno auto od nich nam vykradli, rozbili zadni okno. V pujcovne nam ho behem 10ti minut vymenili za nove bez jakychkoliv dotazu, papirovani a cehokoliv. Takze za me rozhodne doporucuji ;)
U Gibraltaru doporucuji parkovat v Linea de la Concepcion tesne pred hranicemi v oblasti okolo plaze, dochazka 5 minut na hranice a je tam dost mist zdarma :)
["ips"]
Del Paso Nevím, nevím, ale na Google recenzích je většina zkušeností negativních...
Zdravím Všechny, zrovna vyplňuji formulář nahlášení pojist. události ohledně poškrábaného zadního blatníku, půjčeno od Delpasa ... nějaký šikula se o nás v Rondě otřel a z depozitu nám strhli 300euro, papíry z půjčovny mám, fotky taky, jen technická anglin a je oříšek...
1. co napsat do : Please provide a brief summary of event(s)...
2. a zda začkrtnout v tabulce : Please tick the benefits of the policy you are claiming for... tuto odpověď : Excess or deposit charged by car hire company - jinak jsou konkretizovaný okna, odtah, pneu, podvozek ... ale naše scratch back bumper nikde :-)
předem dík za rady, fakt tápu
Alča
S dotazem ti neporadim, ale rad bych se zeptall jaky typ pojisteni jste meli. Jestli jen ten zaklad nebo to All inclusive?
Pro ty koho by to zajímálo, tak jsme nakonec půjčovali v NIZA cars a úplně super. Zabookovaná Fabia na 5 dní, kterou nám teda nakonec vyměnili za Audi A1, celkově za 99euro včetně pojištění a druhého řidiče. Převzetí auta trvalo cca 10 minut, odevzdání ani ne 5 minut. Transfer na letiště trvá asi 3 minuty. Ještě mi pak dovezli batoh, který jsem si zapomněl u nich v kanceláři :)
inak ako ste teda dopadli s tym Delpaso? tiez som vcera bookol predlzeny vikend s Wizz na januar, maju tam pozicanie za 1 cent na den :D Ako kludne dam 10 euro na den s tym ich full planom, ci to teda bude v pohode. Niza nejake dobre ceny na moje datumy nema.
Dobry den, neni tu nekdo kdo byl aktualne v Malaze a poradi mi autopujcovnu, s kterou mel dobrou zkusenost? Diky!
Něčí nedávná dobrá zkušenost nemusí znamenat to samé u dalšího. Podstatná okolnost je, jestli plánujete plné pojištění nebo se spoluúčastí. S plným pojištěním nebude nejspíš žádný problém u žádné půjčovny (i když jsou i výluky). Při spoluúčasti jsou relevantní zkušenosti se spoluúčastí.
na jare jsme meli pujceno od ok mobility (na letisti).
ale jak rika predrecnik, s plnou pojistkou je to ve finale jedno.
Ok mobility jsme meli ted v Cerne Hore, s vlastni pojistkou a depzit byl zpet na kreditce hned v den vraceni.👍
V Malage mam odskusany Marbesol. Vsetko bez problemov s plnou poistkou od nich. Cena dobra.
V Malaze jsme měli na 14 dnů půjčené auto v půjčovně "Marbesol", s Full Cover pojištěním přímo na jejich webu. Auto bylo naprosto v pohodě a vše ostatní také, mohu jedině doporučit. :)
Koukám tu ještě na pár příspěvků kde je doporučeno OK Mobility. Tuto půjčovnu jsme využili cca před měsícem na Maltě. I při full pojištění chtěli depozit a především mají ve smlouvě poznámku, že pokud dojde k poškození vozu, neplatíš spoluúčast, ale platíš poplatek za vyřízení škody, teď si to přesně nepamatuju, myslím cca 100 Eur. Auto jsme vrátili v naprostém pořádku bez jediného škrábance navíc, každopádně to kontrolovali opravdu hodně pečlivě a chlapík při přebrání vypadal celkem zklamaně, že nic nenašel. Tohle mi přijde celkem prasárna při full pojistce, s tímto poplatkem bych řekl, že ztrácí smysl.
Auto od Marbesolu se nám během cesty ze Sevilly do Malagy přehodilo do nouzového režimu, minimální výkon, dálnice v mírném stoupání šla zdolat max. na 1. rychlostní stupeň a 20 km/h. Museli jsme jet na výstražná světla.
Tomu všemu samozřejmě předcházela komunikace s Marbesolem, hned co spadlo auto do nouzáku. Řekli, že nikam nepojedou, že máme dojet do Malagy i tak.
Víte prosím u jaké půjčovny je možné půjčit auto na debetní kartu? V jiných zemích to šlo, teď jsem auto 3 roky nepůjčovala a podle renenzí je to v celku potíž. Jaká je realita? Nechce se mi zařizovat kreditku kvůli jedné cestě.
Ahoj, s půjčením auta v Malaze mám docela špatnou zkušenost. Půjčila jsem si osobák Toyotu cca na týden u Sixtu, a bohužel jsem si ho nenafotila... a když jsem ho vracela, tak po mě chtěli zaplatit za pár škrábanců, které tam zaručeně už byly.. takže doporučuju nafotit, ať to máte pojištěný... A ještě doporučuju přečíst pár tipů tady - https://www.srovnator.cz/clanky/...dat-pozor/ , opatrnosti není nikdy dost.